Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στη γαλλική πρεσβεία
Ανενόχλητοι και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν στο πιο καλά φυλασσόμενο σημείο της πρωτεύουσας, τη Γαλλική πρεσβεία, κατάφεραν να κάνουν παρέμβαση τα μέλη του Ρουβίκωνα.
Από την οδό Ακαδημίας, από την πίσω πλευρά του κτηρίου δηλαδή, έριξαν μπογιές, τρικάκια και κατάφεραν να εξαφανιστούν.
Και όλα αυτά λίγες μόλις ημέρες μετά το «χτύπημα» στο τουρκικό προξενείο, όπου τα μέλη του Ρουβίκωνα είχαν πάει και είχαν φύγει με λεωφορεία και μάλιστα το γεγονός ότι οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στο σημείο δεν είχαν αντιδράσει καθόλου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.
Σε κείμενο που ανήρτησαν πριν από λίγο σε σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου κάνουν επίθεση στην απόφαση της Γαλλίας να συμμετέχει στον βομβαρδισμό της Συρίας.
Νυχτερινό ρεύμα: Σε ισχύ από σήμερα το χειμερινό ωράριο – Ποιες ώρες είναι φθηνότερο
09:17
Βόρεια Κορέα: Δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου με κεφαλή πυρομαχικών διασποράς
09:11
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : «Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται μηχανικά»: Ο καθηγητής Ιάκωβος Δ. Μιχαηλίδης για το νέο του βιβλίο
09:00
Ο Τζέι Ντι Βανς έγινε Ντάμπλντορ για το... Χάλοουιν, ενώ ο μικρός γιος του ήταν ο Ντόμπι
08:54