Εισβολή Ρουβίκωνα στη γαλλική πρεσβεία: Δημοσιοποίηση βίντεο με μουσική υπόκρουση
Βίντεο με μουσική υπόκρουση γνωστού τραγουδιού δημοσιοποίησε ο Ρουβίκωνας, από την εισβολή του στη γαλλική πρεσβεία, σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η εισβολή στην πρεσβεία σημειώθηκε την Κυριακή 22 του μήνα, όπου τα μέλη του Ρουβίκωνα, χωρίς να γίνουν αντιληπτά από κανέναν, κατάφεραν να κάνουν την παρέμβασή τους στο κτίριο της οδού Ακαδημίας, ρίχνοντας μπογιές και τρικάκια.
Τα βασικά στοιχεία των Αρχών για να ταυτοποιηθούν τα μέλη που συμμετείχαν, είναι έντεκα βίντεο από κυκλώματα ασφαλείας καθώς και τρεις βαριοπούλες που άφησαν στο πεζοδρόμιο της Ακαδημίας.
Ρουβίκωνας: 11 βίντεο, 3 βαριοπούλες, 25 δευτερόλεπτα επίθεσης
Το υλικό που εξέτασαν από το βίντεο της πρεσβείας αποδεικνύει ότι η δράση της αναρχικής ομάδας κράτησε μόλις 25 δευτερόλεπτα και πήραν μέρος συνολικά 26 άτομα.
Εδώ το βίντεο που κοινοποίησε η ομάδα:
Γερμανία: Νεκροί δύο 18χρονοι από ρίψεις πυροτεχνημάτων - Δεκάδες τραυματίες στα νοσοκομεία
08:20
Κανιβαλισμός πριν από 45.000 χρόνια: Τι δείχνουν τα ευρήματα από σπήλαιο στο Βέλγιο
08:10
Βρετανία: Το 2025 καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός μεταναστών που έφτασαν στη χώρα μέσω της Μάγχης
08:00
Από την ψηφιακή υπουργό, στην αυτοκριτική του Gemini: 4 από τις πιο παράξενες στιγμές του ΑΙ το 2025
07:50