Εισβολή Ρουβίκωνα στη γαλλική πρεσβεία: Δημοσιοποίηση βίντεο με μουσική υπόκρουση
Βίντεο με μουσική υπόκρουση γνωστού τραγουδιού δημοσιοποίησε ο Ρουβίκωνας, από την εισβολή του στη γαλλική πρεσβεία, σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η εισβολή στην πρεσβεία σημειώθηκε την Κυριακή 22 του μήνα, όπου τα μέλη του Ρουβίκωνα, χωρίς να γίνουν αντιληπτά από κανέναν, κατάφεραν να κάνουν την παρέμβασή τους στο κτίριο της οδού Ακαδημίας, ρίχνοντας μπογιές και τρικάκια.
Τα βασικά στοιχεία των Αρχών για να ταυτοποιηθούν τα μέλη που συμμετείχαν, είναι έντεκα βίντεο από κυκλώματα ασφαλείας καθώς και τρεις βαριοπούλες που άφησαν στο πεζοδρόμιο της Ακαδημίας.
Ρουβίκωνας: 11 βίντεο, 3 βαριοπούλες, 25 δευτερόλεπτα επίθεσης
Το υλικό που εξέτασαν από το βίντεο της πρεσβείας αποδεικνύει ότι η δράση της αναρχικής ομάδας κράτησε μόλις 25 δευτερόλεπτα και πήραν μέρος συνολικά 26 άτομα.
Εδώ το βίντεο που κοινοποίησε η ομάδα:
Σχέδια ελέγχου της Γροιλανδίας εξετάζει ο Τραμπ με το επιτελείο του - Στο «τραπέζι» και η αγορά
22:53
Οι πέντε άξονες των εγγυήσεων ασφαλείας που «κλείδωσαν» για την Ουκρανία στο Παρίσι
22:42
Η Κολομβία καλεί τον στρατό στα όπλα σε περίπτωση αμερικανικής εισβολής
22:29
Οι υπουργοί Εξωτερικών της G7 θα συζητήσουν τηλεφωνικά για τη Βενεζουέλα
22:19