Αεροπλάνο πέρασε «ξυστά» από γήπεδο στην Κρήτη
«Ξυστά» πάνω από τα… κεφάλια των φιλάθλων, πέρασε ένα… αεροπλάνο την Κυριακή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Αστέρα Αμαλιάδας, για την πρώτη αγωνιστική των off ανόδου στη Football League.
Το δημοτικό στάδιο της Νέας Αλικαρνασσού, η έδρα του Ηροδότου, βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τον διάδρομο προσγείωσης/απογείωσης του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου και οι… διελεύσεις των αεροπλάνων πάνω από το γήπεδο είναι συχνό φαινόμενο.
Όμως την Κυριακή, το αεροσκάφος που επιχειρούσε προσγείωση στο αεροδρόμιο της πόλης, πέρασε «ξυστά» από αγωνιστικό χώρο και κερκίδες, ξαφνιάζοντας περισσότερο τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας, αφού ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι του Ηροδότου είναι μάλλον εξοικειωμένοι με αυτή την εικόνα.
Πάσχα: Εντυπωσιακές εικόνες από τον ρουκετοπόλεμο στον Βροντάδο της Χίου (pics&vid)
08:01
Πέντε μέτρα που ανακουφίζουν την «τσέπη» φέτος τον Απρίλιο – Vouchers και πλαφόν
08:00
Το πιο επώδυνα τσιμπήματα στη φύση: Aπό τα «μυρμήγκια-σφαίρες» στις «μέδουσες του τρόμου»
07:58
Σφοδρή σύγκρουση Νετανιάχου - Ερντογάν: «Εγκληματίας που σέρνει την περιοχή στο χάος» - «Αποδείχτηκε χάρτινη τίγρης»
07:47