ΕΛΛΑΔΑ

Προβλήματα στην Αττική από την έντονη κακοκαιρία

Προβλήματα στην Αττική από την έντονη κακοκαιρία
EUROKINISSI/ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΑΚΟΖΙΔΗΣ

Σοβαρά προβλήματα υπήρξαν στην Αττική λόγω της έντονης κακοκαιρίας που επικρατούσε από το μεσημέρι της Κυριακής.

Τα οχήματα κινούνταν με χαμηλές ταχύτητες ενώ υπήρξαν και κυκλοφοριακά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, η Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα και στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω της συσσώρευσης υδάτων, παρέμειναν κλειστές για αρκετή ώρα.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε αρκετές κλήσεις, κυρίως από το κέντρο της Αθήνας, για την απάντληση υδάτων από υπόγεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κλήσεις έφτασαν τις 30.

Δυνάμεις της παρενέβησαν μεταξύ άλλων στις οδούς Πατησίων, Μιχαήλ Βόδα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην Ιουλιανού και στην Ακαδημία Πλάτωνος. Στα βόρεια προάστια, η κακοκαιρία ξεκίνησε με χαλαζόπτωση.

«Θύμα» της κακοκαιρίας έπεσε και ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, που διακόπηκε οριστικά, λόγω της βροχόπτωσης.

Τι προβλέπει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες

Τη Δευτέρα (07-05-18) κατά διαστήματα μέχρι το μεσημέρι θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία η Εύβοια και μέχρι το απόγευμα το ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και η ανατολική Στερεά.

Τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες πιθανόν και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Την Τρίτη (08-05-18) και την τέταρτη (09-05-18) πιθανόν τις μεσημβρινές και τις απογευματινές μονό ώρες θα επηρεαστούν οι περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ