ΕΛΛΑΔΑ

Tροχαίο στον Κηφισό: Τι έδειξαν οι πρώτες έρευνες

Tροχαίο στον Κηφισό: Τι έδειξαν οι πρώτες έρευνες
EUROKINISSI/ Φωτογραφία αρχείου

Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στον Κηφισό, όταν νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συνθλίβοντας δύο οχήματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του μοιραίου φορτηγού ήταν μεθυσμένος.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν, σύμφωνα με την Τροχαία, μία νταλίκα ξέφυγε της πορείας της, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συνέθλιψε δύο οχήματα.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός πως το φορτηγό γύρισε ανάποδα και βρέθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού.

Ο συναγερμός στην Πυροσβεστική σήμανε στις 05:38 τα ξημερώματα. Στο σημείο επιχείρησαν τέσσερα οχήματα με 12 άνδρες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική από τα συντρίμμια των οχημάτων απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους τρία άτομα.

Ωστόσο, η Τροχαία αναφέρει ότι δύο άτομα είναι νεκρά και μία γυναίκα σοβαρά τραυματίας. Η γυναίκα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Αττικού Νοσοκομείου.

Θετικός στο αλκοτέστ ο οδηγός

Πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας, ο οποίος προκάλεσε την τραγωδία φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τα πρώτα αποτελέσματα του αλκοτέστ που έγινε στον οδηγό έδειξαν πως ήταν θετικά. Ωστόσο, περισσότερα στοιχεία αναμένεται να φέρουν στο φως οι αιματολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στον οδηγό, όπως προβλέπεται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ