ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στον Κηφισό: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική πορεία της νταλίκας

Τροχαίο στον Κηφισό: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική πορεία της νταλίκας
ΑΠΕ -ΜΠΕ

Την φονική πορεία της νταλίκας, που νωρίς το πρωί της Τετάρτης πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της λεωφόρου Κηφισού και συγκρούστηκε με δύο οχήματα, με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη, έχει καταγράψει βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha, το βαρύ όχημα να σπάει τις διαχωριστικές μπάρες και να περνά στο αντίθετο ρεύμα, παρασύροντας και συνθλίβοντας δύο οχήματα, τα οποία μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών, από τις οποίες ανασύρθηκαν δύο νεκροί και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη, η οποία νοσηλεύεται στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ατόμων συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός πως η νταλίκα γύρισε ανάποδα και βρέθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού.

Σύμφωνα με πηγές από την Τροχαία που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός της νταλίκας έδειξε ότι το ποσοστό του οινοπνεύματος ήταν πολύ ψηλότερο από το όριο. Σημειώνεται, ότι ο 64χρονος κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ