Νέα Σμύρνη: Με πολλαπλές μαχαιριές σκότωσε ο 38χρονος τη μητέρα του
Από πολλαπλές μαχαιριέςφαίνεται πως έχασε τη ζωή της η 64χρονη στη Νέα Σμύρνη, που δολοφονήθηκε από τον 38χρονο γιο της.
Η ανθρωποκτονία αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ όταν ένοικοι της πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωνίας 11, ενημέρωσαν την αστυνομία για την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα όπου διέμεναν η άτυχη γυναίκα με τον γιο της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι, επειδή η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη, κάλεσαν κλειδαρά.
Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν νεκρή την 64χρονη και δίπλα της τον γιο της ο οποίος δεν αντέδρασε όταν είδε τους αστυνομικούς.
«Εγώ την σκότωσα, πριν από τρεις ημέρες», τους είπε απλώς. Ο δράστης πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.
Συντριβή Phantom: Πού στρέφονται οι έρευνες - Βαρύ κλίμα για το θάνατο των δύο πιλότων
08:05
Προτάσεις Τσίπρα: «Πολλές» για τη ΝΔ, «λίγες» για την Αριστερά, «αντιγραφή» για το ΠΑΣΟΚ
07:50
Γλυκά Nερά: 16χρονος με ηλεκτρικό πατίνι παρασύρθηκε από ΙΧ - Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος
07:44
Νέος κύκλος έντασης στα Στενά του Ορμούζ - Το Ιράν έβαλε στο στόχαστρο πολεμικά πλοία των ΗΠΑ
07:41