Χωρίς μετρό σήμερα η Αθήνα
Εκτός λειτουργίας θα παραμείνει το μετρό τη Δευτέρα, 14 Μαΐου, λόγω της προειδοποιητικής 24ωρης απεργίας που προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών.
Στις γραμμές 2 και 3 δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια, ωστόσο τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς θα κινούνται κανονικά.
Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) επικαλείται ως λόγους της απεργίας τις ελλείψεις σε προσωπικό, ανταλλακτικά και αναλώσιμα υλικά.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
Στην τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη προσωπικού και από την έλλειψη ανταλλακτικών και αναλώσιμων υλικών έρχεται να προστεθεί η αχαρακτήριστη συμπεριφορά της διοίκησης που απρόσκοπτα αρνείται να συζητήσει με την πλειοψηφία των εργαζομένων προτιμώντας να συνδιαλέγεται υπογείως με κομματικά προσκείμενους και υποτακτικούς.
Θα σταθούμε απέναντι σε οποιοδήποτε μέλος του κατεστημένου που προάγει και αναδεικνύει τα παιδιά του κομματικού σωλήνα, με μοναδικό προσόν τους την κομματική υποταγή,που χρησιμοποιούν ακόμα και μαφιόζικες πρακτικές προσπαθώντας να τραμπουκίσουν οποιονδήποτε εργαζόμενο έχει αντίθετη άποψη ή θίγει τα συμφέροντα τους.
LIVE- Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Καστελλόριζο - Επίδομα 5.000 ευρώ για τους υπαλλήλους
11:33
Καιρός: «38άρια πάλι τον Μάιο του 2027» - Αλλαγή από αύριο με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές
11:30
Η σαρωτική νίκη του AfD θα αλλάξει τον ευρωπαϊκό πολιτικό χάρτη; - Οι φόβοι και οι παγίδες
11:12
Η ζωή ενός δήμιου στον Μεσαίωνα – Η άγνωστη ζωή των ανθρώπων που εκτελούσαν τις θανατικές ποινές
11:09