ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους

Τρίκαλα: Σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων, το μεσημέρι της Δευτέρας, με θύμα μια μητέρα τριών παιδιών, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος, με καταγωγή από το Γοργογύρι Τρικάλων, σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την 42χρονη γυναίκα του μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του, ηλικίας 14 και 4, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr. Μάλιστα, φέρεται η 14χρονη κόρη, σύμφωνα με μαρτυρίες, μετά το περιστατικό να βγαίνει έξω και να ζητά βοήθεια από τους γείτονες.

Ο άνδρας κατάφερε να μαχαιρώσει το θύμα στην κοιλιακή χώρα και στα πλευρά κυρίως, ενώ μαχαιριές υπάρχουν και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Μετά το συμβάν ο ίδιος ο δράστης πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και τον συνέλαβαν κοντά στο γήπεδο του χωριού. Η οικογένεια έχει μία ακόμη 21χρονη κόρη, η οποία είναι παντρεμένη.

Όπως αναφέρουν οι γείτονες, το άγριο φονικό έλαβε χώρα μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν οι δυο τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει πιο εκρηκτικοί, με το θύμα μάλιστα να είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα λίγες μέρες νωρίτερα.

Το θύμα ήταν νοσηλεύτρια στην καρδιολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ καταγόταν από Πετροχώρι του δήμου Πύλης.

Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ