ΕΛΛΑΔΑ

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη
EUROKINISSI

Ακόμη ένα βίντεο από την άγρια επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, βλέπει το φως της δημοσιότητας. 

 

Η αστυνομία έχει μέχρι στιγμής συλλάβει τέσσερα άτομα, ενώ έχει ταυτοποιήσει κι άλλα έξι άτομα, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στα επεισόδια.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, απεικονίζονται τα άτομα που εμπλέκονται στο επεισόδιο σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Υπάρχουν πλάνα πριν και κατά τη διάρκεια της έντασης, ενώ φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη.

Υπενθυμίζεται πως οι συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, έχουν πλέον παραπεμφθεί σε δικαστήριο. Εν τω μεταξύ, η δίκη για τους υπολοίπους τρεις αναβλήθηκε για την Τετάρτη.

Παράλληλα, μέσω του οπτικοακουστικού υλικού που έχει στα χέρια της, η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει ακόμη έξι πρόσωπα που φέρονται να ενεπλάκησαν στην επίθεση, μεταξύ των οποίων κι ένας άνδρας που είχε ένα παιδί στην αγκαλιά του.

Πλέον η αστυνομία αναμένει τη σχετική εντολή από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης για το σχηματισμό συμπληρωματικής δικογραφίας, για να συνεχίσει την έρευνα.

Νέο μήνυμα του δημάρχου

Την ίδια ώρα, σε νέα ανάρτησή του στο twitter ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τονίζει πως δεν θα φοβηθεί, κανέναν.

Συγκεκριμένα γράφει: «Όσο είμαι δήμαρχος δε θα επιτρέψω η Θεσσαλονίκη να γυρίσει πίσω στην εποχή του σκοταδιού και των σκανδάλων. Όσο είμαι δήμαρχος θα προσπαθώ όλοι μαζί να την κάνουμε πραγματική μητρόπολη των Βαλκανίων. Δε θα κάνουμε πίσω. Δε θα φοβηθούμε. Κανέναν!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ