ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα αντικαρκινικών: Συνελήφθη η γιατρός που είχε εξαφανιστεί

Κύκλωμα αντικαρκινικών: Συνελήφθη η γιατρός που είχε εξαφανιστεί
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Συνελήφθη η γιατρός του Λαϊκού νοσοκομείου, η οποία είχε εξαφανιστεί μετά την εξάρθρωση του μεγάλου κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Εκατοντάδες σημειώσεις και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της οδού Αλκιμάχου στο Παγκράτι, όπου βρέθηκε και συνελήφθη η 44χρονη γιατρός, εξετάζονται με προσοχή αυτή την ώρα από τους αστυνομικούς της οικονομικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα γίνεται έρευνα στο γραφείο της 44χρονης, ένα ιατρείο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες κατ' οίκον έρευνες.

Η 44χρονη είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της όταν ξέσπασε το σκάνδαλο και έγιναν οι πρώτες συλλήψεις γι’ αυτό και οι αστυνομικοί δεν την είχαν εντοπίσει. Όμως, μόλις κόπασε ο θόρυβος, επέστρεψε στο σπίτι της και κρυβόταν εκεί, καθώς πίστεψε ότι κανείς δεν θα υποπτευόταν την παρουσία της στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η γιατρός προχωρούσε σε παράνομες συνταγογραφήσεις για φάρμακα σε ασθενείς, που, όμως, δεν τα είχαν λάβει ποτέ. Μάλιστα στο ιατρείο της στο Λαϊκό Νοσοκομείο είχαν εντοπιστεί πάνω από 60 παράνομες συνταγογραφήσεις.

Η σύλληψή της έγινε μετά από εντάλματα που έβγαλε η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ