ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Μάνδρα: Τα στοιχεία που «δείχνουν» επαγγελματία εκτελεστή

Έγκλημα στη Μάνδρα: Τα στοιχεία που «δείχνουν» επαγγελματία εκτελεστή
EUROKINISSI

Επαγγελματίας εκτελεστής, πιθανόν Αλβανικής καταγωγής, εκτιμούν οι Αρχές ότι ήταν αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε χθες τα ξημερώματα την 50χρονη γυναίκα στη Μάνδρα.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν μάλιστα ως ένα από τα σενάρια ο δράστης να ήθελε να παρουσιάσει τη δολοφονία ως ληστεία και αυτό γιατί όσο και αν ερεύνησαν, δεν κατάφεραν, μέχρι σήμερα, να εντοπίσουν την τσάντα του θύματος.

Η 50χρονη μόλις είχε επιστρέψει από βραδινή έξοδο με μία φίλη της και άρα θα έπρεπε να είχε μαζί της την τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα. Παρόλα αυτά οι αστυνομικοί βρήκαν μόνο το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά της, δίπλα στο πτώμα της.

Επίσης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το όπλο που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής ήταν τοκάρεφ και είχε πυροβολήσει τη γυναίκα δύο φορές στο πρόσωπο και συγκεκριμένα μία δίπλα στο στόμα και μία δίπλα στο μάτι.

Ο κύκλος των καταθέσεων θα ανοίξει πάρα πολύ τις επόμενες ημέρες, καθώς τα μέχρι τώρα στοιχεία οδηγούν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι πίσω από τη δολοφονία βρίσκεται ένα πρόσωπο, το οποίο έτρεφε αισθήματα μίσους για την 50χρονη γυναίκα.

«… Δεν θα μας έκανε καθόλου εντύπωση να πρόκειται ακόμη και για μία άλλη γυναίκα. Είναι, πάντως, πολύ νωρίς ακόμη για να ξεκαθαρίσουμε με τι έχουμε να κάνουμε και σίγουρα θα βοηθηθούμε αρκετά από την έρευνα στο κινητό τηλέφωνο του θύματος», έλεγε χαρακτηριστικά στο CNN Greece στέλεχος της ΕΛΑΣ.

Η γυναίκα, που ήταν μαζί με την 50χρονη το βράδυ της δολοφονίας, είναι επιστήθια φίλη της και όταν ηρεμήσει – καθώς παραμένει πολύ σοκαρισμένη από την εγκληματική ενέργεια – οι αστυνομικοί θα ζητήσουν να τους βοηθήσει και να θυμηθεί αν ποτέ το θύμα της είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε δεχθεί απειλή και από ποιόν.

Ακόμη, ξεκίνησαν να καταθέτουν άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον της 50χρονης, όμως, αν χρειαστεί, θα κληθούν και σε δεύτερη κατάθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ