Άγρια δολοφονία συνταξιούχου στη Ζάκυνθο
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος ή άγνωστοι άνοιξαν πυρ με κυνηγετικό όπλο κατά του συνταξιούχου, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.
Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, το αυτοκίνητο του θύματος ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στην Επαρχιακή Οδό προς τις Βολίμες και εντοπίστηκε σήμερα το πρωί.
Όπως αναφέρεουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος συνταξιούχος φέρει πολλαπλά τραύματα στην αριστερή πλευρά του σώματός του. Μάλιστα, τα κυριότερα τραύματα είναι στο πρόσωπό του, όπως λένε χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ενώ φέρει τραύματα στα χέρια και τη θωρακική χώρα.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Αστυνομικοί έχουν ήδη λάβει καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του άτυχου άνδρα, προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία και ενδείξεις που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
06:00
Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ την τελευταία Κυριακή (28/12) του χρόνου
05:00
Ποιες περιοχές έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά από το επίδομα θέρμανσης - Πότε είναι η επόμενη δόση
04:00
Ποιους πολίτες αφορά η τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026 - Ποια τα ποσά
03:00