Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη
Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, Πέμπτη, το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας και απεργίες.
Πιο συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα λεωφορεία και τρόλεϊ, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων.
Ο ηλεκτρικός θα έχει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί, ενώ οι συρμοί του μετρό θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ λόγω της στάσης εργασίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους.
Τις κινητοποιήσεις στα Λεωφορεία εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ που αντιδρά στο κλείσιμο του αμαξοστασίου Ελληνικού και στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.
Τις κινητοποιήσεις στα Τρόλεϊ εξήγγειλε η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ που ζητά μεταξύ άλλων προσλήψεις προσωπικού και υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.
Μέχρι τις 31 Αυγούστου οι θερινές εκπτώσεις - Με προσιτές τιμές τα τελευταία ψώνια
05:00
Ενοίκια: «Τέλος» οι πληρωμές με μετρητά - Τι ισχύει για τους παραβάτες
04:00
Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2026: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα myAGRO
03:00
Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε ξεκινά η καταβολή τους - Οι ημερομηνίες των πληρωμών
02:00