ΕΛΛΑΔΑ

Airhelp: στη 2η θέση παγκοσμίως το «Ελ. Βενιζέλος» και στην 7η η Aegean Airlines

Airhelp: στη 2η θέση παγκοσμίως το «Ελ. Βενιζέλος» και στην 7η η Aegean Airlines
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την ετήσια βαθμολογία AirHelp Score για τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες και αεροδρόμια παγκοσμίως δημοσιοποίησε σήμερα η AirHelp, εταιρεία αποζημίωσης πτήσεων με το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και την Aegean Airlines να κινούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Σύμφωνα με το Score 2018 της AirHelp υπήρξαν νέοι νικητές για τις αεροπορικές εταιρείες με την Qatar Airways να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, ακολουθούμενη από την Lufthansa και την Etihad Airways, ενώ στην τέταρτη θέση έπεσε η Singapore Airlines και την πεντάδα κλείνει η South African Airways. Η Aegean Airlines βρέθηκε στην 7η θέση, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως εξαιρετική με βάση τον ανταγωνισμό που υπήρχε.

Φέτος σημειώθηκε επίσης μετατόπιση στις αξιολογήσεις των αερολιμένων. Οι πελάτες είχαν τις καλύτερες εμπειρίες στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Τόκιο Χανέντα, τα οποία κατατάχθηκαν στην τριάδα της κορυφής, ενώ το αεροδρόμιο του Stansted του Λονδίνου και το Διεθνές Αεροδρόμιο του Κουβέιτ έφτασαν κοντά στις κατώτερες θέσεις. Όλα τα αεροδρόμια αξιολογήθηκαν βάσει των επιδόσεων σε πραγματικό χρόνο, της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και των εμπειριών των επιβατών που εκφράζονται στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, το AirHelp Score, είναι η πιο ολοκληρωμένη και ακριβής αξιολόγηση με βάση τα δεδομένα των αεροπορικών εταιρειών και των αερολιμένων, αξιολογώντας τα σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών, τις επιδόσεις κατά την άφιξη, την επεξεργασία των αιτήσεων αποζημίωσης και την ανάλυση της αίσθησης των καταναλωτών σε online μέσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ