Νέα συγκέντρωση για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα
Κορυφώνονται σήμερα και αύριο Κυριακή, οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας της «Επιτροπής για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», κατά της συμφωνίας Αθήνας–Σκοπίων για το ονοματολογικό.
Σήμερα, στις 16:00 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που στο Κοινοβούλιο θα διεξάγεται η συζήτηση και η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία κατά της κυβέρνησης, οι διαδηλωτές θα εκφράζουν την αντίθεσή τους στην υπογραφή της συμφωνίας με την πΓΔΜ.
Οι πολίτες αναμένεται να αρχίσουν να συγκεντρώνονται από νωρίς μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Αύριο Κυριακή -ημέρα υπογραφής της συμφωνίας στο Λαιμό Πρεσπών- έχει προγραμματιστεί για το πρωί συγκέντρωση στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας- Πισοδερίου.
PHOTO 1 / 8
Photo 1/8
Πηγή: CNN Greece
Photo 2/8
Πηγή: CNN Greece
Photo 3/8
Πηγή: CNN Greece
Photo 4/8
Πηγή: CNN Greece
Photo 5/8
Πηγή: CNN Greece
Photo 6/8
Πηγή: CNN Greece
Photo 7/8
Πηγή: CNN Greece
Photo 8/8
Πηγή: CNN Greece
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ρεύμα: Από 1η Απριλίου στα νοικοκυριά το «πορτοκαλί» τιμολόγιο
06:00
ΕΛΛΑΔΑ
Επίδομα γέννησης έως 15.000 ευρώ: Ποιοι είναι δικαιούχοι και ποιος ο δήμος που το χορηγεί
05:00
ΕΛΛΑΔΑ
Πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα - Αναλυτικά οι αργίες του 2026
04:00
ΧΡΗΜΑ
Συντάξεις Μαρτίου: Πότε καταβάλλονται - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
03:00
ΧΡΗΜΑ