Φωτιά Αττική: Πότε θα επανέλθει η ηλεκτροδότηση στις πληγείσες περιοχές
Έως το βράδυ της Τετάρτης (25/7) αναμένεται η επανηλεκτροδότηση σημαντικού αριθμού καταναλωτών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, ενώ εντός των προσεχών τριών ημερών θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στις βασικές εγκαταστάσεις του δικτύου με αποτέλεσμα τηνηλεκτροδότηση του μεγαλύτερου μέρους των καταναλωτών.
Αυτά ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, σημειώνοντας ακόμη ότι τα ακίνητα που έχουν υποστεί ζημιές στις ηλεκτρικές τους εγκαταστάσεις θα ηλεκτροδοτηθούν μετά την αποκατάστασή τους και ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση κρίσιμων εγκαταστάσεων, όπου αυτό είναι εφικτό.
Στην περιοχή της Κινέτας έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών με αναμενόμενη πλήρη αποκατάσταση έως αύριο, Πέμπτη (26/7).
Στις εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές συνδράμουν επιπλέον συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Θρίλερ με τον αγνοούμενο γιατρό στην Κρήτη: «Τον είδα» λέει νέα μάρτυρας - Εξετάζεται βίντεο
20:28
Αγρότες: Απίστευτες εικόνες από drone με το μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην Αθηνών - Λαμίας (vid)
20:19
Γερμανός ΥΠΕΞ: «Η εκεχειρία στην Ουκρανία δεν θα θέσει τέλος στη ρωσική απειλή»
20:10
Αρχεία Επστάϊν: Στη δημοσιότητα κάρτα του προς παιδεραστή γιατρό όπου αναφέρεται ο Τραμπ
19:59