ΕΛΛΑΔΑ

Νέα ένταση μεταξύ μεταναστών στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο

Νέα ένταση μεταξύ μεταναστών στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο
CNN Greece

«Καζάνι που βράζει» παραμένει το κλειστό του Τάε Κβον Ντο, καθώς νέα ένταση υπήρξε μεταξύ των μεταναστών.

Nωρίς το πρωί του Σαββάτου υπήρξε νέα σύγκρουση μεταξύ των μεταναστών που βρίσκονται στο χώρο φιλοξενίας τους και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ένας Μαροκινός άρχισε να φωνάζει και να λέει ότι του έκλεψαν το κινητό και το εισιτήριο για το λεωφορείο. Έφτασε μάλιστα στο σημείο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες να απειλεί να αυτοκτονήσει. Όταν ο Μαροκινός βρήκε τα δύο αντικείμενα ακολούθησε ένταση και διαπληκτισμός που οδήγησε στην επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, η οποία προχώρησε σε 100 προσαγωγές.

Αυτό αποτελεί ένα ακόμη περιστατικό σε μία αλυσίδα γεγονότων που καταδεικνύει το αδιέξοδο με το οποίο οι μετανάστες βρίσκονται αντιμέτωποι στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο. Τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθούν στο Ελληνικό, δίχως αυτό να σημαίνει ότι αποτελεί διέξοδο στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν.

Αλλοι 2349 μετανάστες αποβιβάστηκαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά από δύο πλοία. Ειδικότερα, το πλοίο «Μπλου Σταρ 1» αποβίβασε 1116 πρόσφυγες, που είχαν επιβιβαστεί στη Μυτιλήνη και τη Χίο και το πλοίο «Νήσος Ρόδος» αποβίβασε 1233 μετανάστες, που είχαν επιβιβαστεί στη Μυτιλήνη , στη Χίο και στη Σάμο, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο στο σχετικό τηλεγράφημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ