Φωκίδα: Συνταξιούχος αστυνομικός πλήρωσε ανήλικο αγόρι για να το φιλήσει
Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί ένας συνταξιούχος αστυνομικός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η μητέρα του 11χρονου αγοριού.
Σύμφωνα με τα όσα η 27χρονη μητέρα κατέθεσε στο Α.Τ. Ευπαλίου Φωκίδας, ο 60χρονος πρώην αστυνομικός, δελέασε το παιδί δίνοντάς του 10€ και έναν κινητό τηλέφωνο και το έβαλε στο αμάξι για να το πάει βόλτα.
Όπως είπε το 11χρονο παιδάκι στη μητέρα του ο 60χρονος το οδήγησε σε απόμερη τοποθεσία και προσπάθησε να το φιλήσει αλλά εκείνο αντέδρασε, αναφέρει το lamiareport.gr.
Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Ευπαλίου το οποίο σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 60χρονου πρώην αστυνομικού.
Συντριβή Falcon 50 στην Τουρκία: Επιβεβαίωσε και η Άγκυρα για τη νεκρή Ελληνίδα αεροσυνοδό
18:38
«Άφησε το κινητό και έφυγε»: Αγωνία για τον αγνοούμενο διοικητή πυροσβεστικής στις Σέρρες
18:29
Συντριβή λίαρ τζετ στην Τουρκία: Σε ουδέτερη χώρα η ανάλυση του μαύρου κουτιού
18:19
Νέες παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο
18:10