ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Αιτωλοακαρνανία με δύο νέους που αγνοούνται

Θρίλερ στην Αιτωλοακαρνανία με δύο νέους που αγνοούνται
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό δύο νέων που αγνοούνται από το πρωί της Πρωτοχρονιάς, όταν και επέστρεφαν από νυκτερινή διασκέδαση.

Τα κινητά των δύο φίλων, 35 και 40 ετών, έπαψαν να λειτουργούν από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, όπως αναφέρει δημοσίευμα του agriniopress.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες βγήκαν να διασκεδάσουν λίγη ώρα μετά την έλευση του νέου χρόνου και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη τους.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του μετέχουν άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας της Αιτωλίας, της Πυροσβεστικής, της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, των ομάδων Έρευνας και Διάσωσης της Πάτρας και του Μεσολογγίου, αλλά και πολίτες.

Έχουν ήδη γίνει έρευνες στον ποταμό Αχελώο, καθώς και σε παραποτάμιες περιοχές, χωρίς όμως οι ομάδες διάσωσης να έχουν βρει κάποιο ίχνος των δύο ανδρών.

Στην προσπάθεια ανεύρεσής τους έγινε και αίτημα προς τη ΔΕΗ να διακόψει τη ροή ύδατος από τα φράγματα και να μειωθεί η στάθμη των υδάτων στον Αχελώο, ώστε να διευκολυνθούν οι έρευνες.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι ο 40χρονος και ο 35χρονος επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας «Toyota Corolla», με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ