ΕΛΛΑΔΑ

Σκότωσε τη σύζυγό του και εξαφανίστηκε με το παιδί του

Σκότωσε τη σύζυγό του και εξαφανίστηκε με το παιδί του
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για να εντοπίσει και να συλλάβει τον φερόμενο ως δράστη EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές για να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν 34χρονο Αλβανό, ο οποίος φέρεται να σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, πριν εξαφανιστεί με το ένα εκ των δύο ανήλικων παιδιών του.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στις 19.00 το απόγευμα της Τετάρτης, στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αστυνομία δέχθηκε κλήση κι ενημερώθηκε ότι κάτι είχε συμβεί στην οικία, όπου ζούσε η άτυχη γυναίκα, με τα παιδιά της, δύο αγοράκια ηλικίας 4,5 και 6,5 ετών.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν την ελληνικής καταγωγής γυναίκα, ηλικίας 41 ετών μέσα σε λίμνη αίματος. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, προκύπτει οτι έφερε θανατηφόρα τραύματα από μαχαίρι. Ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή, παίρνοντας μαζί του το μικρότερο σε ηλικία παιδί.

Η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 34χρονου είναι σε εξέλιξη, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται και οι συνοριακοί σταθμοί, προκειμένου να μην μπορέσει να διαφύγει προς τη χώρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ