ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία της 37χρονης», λέει ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου

«Δεν ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία της 37χρονης», λέει ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου

Στον ανακριτή βρίσκεται σήμερα ο 40χρονος συζυγοκτόνος ο οποίος το περασμένο Σάββατο έπνιξε την 37χρονη γυναίκα του και εν συνεχεία έθαψε το πτώμα της για να καλύψει τα ίχνη του.

Στον 40χρονο άντρα έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση μνήμης νεκρού και παράνομη οπλοκατοχή.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Δημοσθένης Χρήστου είπε πως ο δράστης δολοφόνησε την σύζυγό του στην κρεβατοκάμαρα του κοινού τους σπιτιού και στη συνέχεια την μετέφερε στο χωράφι όπου και την έθαψε.

Μιλώντας στο Kozanimedia ο συνήγορος του 40χρονου δήλωσε πως ο πελάτης του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μετανιωμένος για την πράξη του, καθώς σιγά σιγά συνειδητοποιεί το τι έκανε. Ο δικηγόρος αρνήθηκε πως η δολοφονία υπήρξε προσχεδιασμένη. Ερωτώμενος τι ήταν αυτό που οδήγησε τον πελάτη του να δολοφονήσει τη σύζυγο του είπε πως «είχε πολύ σοβαρό λόγο να αφηνιάσει και να δώσει τέλος στη ζωή της». Επιβεβαίωσε πως το θύμα είχε ζητήσει από τον πελάτη του να χωρίσει, δεν αποκάλυψε όμως περισσότερα στοιχεία.

Την ίδια ώρα, η τοπική κοινωνία και το οικογενειακό περιβάλλον παραμένει σοκαρισμένο από τη δολοφονία αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ενήργησε ο συζυγοκτόνος για να καλύψει τα ίχνη του. Μέσα σε αυτό το νοσηρό κλίμα, η κηδεία της 37χρονης αναμένεται να γίνει σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα.

Διαβάστε περισσότερα:

Δολοφονία στην Κοζάνη: Στη μητέρα του θύματος η επιμέλεια των τριών παιδιών

Δολοφονία 37χρονης στην Κοζάνη: Συγκλονίζει η απολογία του συζυγοκτόνου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ