ΕΛΛΑΔΑ

Και άλλος νεκρός στο Μενίδι από τις πλημμύρες

Και άλλος νεκρός στο Μενίδι από τις πλημμύρες
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ (Φωτό αρχείου)

Και άλλο πτώμα βρέθηκε σήμερα στην οδό Αριστοτέλους στο Μενίδι κοντά στο ρεύμα Χελιδονούς πιθανότατα από πλημμύρες.

Διερχόμενο περιπολικό διέκρινε στην κοίτη του ρέματος που εκβάλλει στον Κηφισό, την ανθρώπινη σορό το απόγευμα της Τετάρτης, και άμεσα ενημέρωσε την ΕΜΑΚ για την ανάσυρση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άνδρα η ηλικία του οποίου προσδιορίζεται περίπου 50ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων, καθώς δεν έφερε πάνω του ταυτότητα. Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, σύμφωνα με τα μακροσκοπικά ευρήματα κατά τη νεκροψία στη σορό, ο θάνατος του άνδρα προσδιορίζεται πριν από 48 έως 72 ώρες, ενώ ως αιτία εκτιμάται να οφείλεται σε πνιγμό. Για τα ακριβή αίτια θανάτου ωστόσο, αναμένεται η διενέργεια νεκροτομής το πρωί της Πέμπτης.
Όπως προέκυψε κατά την έρευνα των Αστυνομικών, δεν έχει δηλωθεί τις τελευταίες ημέρες εξαφάνιση ατόμου, με την περιγραφή να παραπέμπει στο νεκρό άνδρα, ώστε να προκύψει εξακρίβωση στοιχείων του.

Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι της περιοχής στους Αστυνομικούς, στο συγκεκριμένο σημείο το ύψος του νερού στο ρέμα της Χελιδονούς, τις προηγούμενες ημέρες, είχε φθάσει τα τρία μέτρα. Σε συνδιασμό με το σημείο που εντοπίσθηκε η σορός και τα ευρήματα του ιατροδικαστή, οι Αρχές συγκλίνουν στο ενδεχόμενο να πρόκειται για το τέταρτο θύμα της κακοκαιρίας, που έπληξε την Αττική στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ