Κηδεία Παντελίδη: Το τελευταίο χειροκρότημα του κόσμου υπό τη μουσική του
Πλήθος κόσμου συνόδευσε τον Παντελή Παντελίδη στην τελευταία του κατοικία. Με συνοδεία τα τραγούδια του, οι θαυμαστές του χειροκρότησαν για τελευταία φορά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, μετά την εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία.
Ανάμεσα στις χιλιάδες κόσμου που συγκεντρώθηκαν και συγγενείς, φίλοι και καλλιτέχνες, με ζωγραφισμένη την οδύνη στο πρόσωπό τους. Συντετριμμένη εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή, ενώ η Νατάσσα Θεοδωρίδου προσπαθούσε να κρύψει τα δάκρυά της πίσω από μαύρα γυαλιά.
“Δεν υπάρχουν λόγια. Τι να πω. Έφυγε ένα νέο παιδί και ήταν πολύ αμαρτία. Δεν επιτρέπεται τέτοια παιδιά να χάνονται. Δεν μπορούσε να τον βρει κανένας. Ήταν ένα χάρισμα από το Θεό, τη φύση, που σήκωσε τη νεολαία, τον κόσμο”, είπε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος είναι φίλος εδώ και χρόνια με τους γονείς του τραγουδιστή.
“Ο Παντελής έχει αφήσει πίσω του αρκετά πράγματα. Έχει αφήσει αγάπη, το βλέπετε μόνοι σας εδώ πέρα αυτό που γίνεται. Στην Ελλάδα νομίζω είναι πρωτάκουστο, είναι σπάνιες φορές που η αγάπη όλου του ελληνικού λαού είναι τέτοια. Ο λαός είναι ενωμένος. Δεν περίμενα τέτοιο πράγμα για κανέναν. Ένωσε όλη την Ελλάδα με τα τραγούδια του, με τον αυθορμητισμό του, με την ειλικρίνεια του και την αγάπη που έδειξε σε όλους τους ανθρώπους”, είπε ο Γιώργος Δασκουλίδης, μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.
“Καλό Ταξίδι Παντελή”, ήταν τα λόγια του Αντύπα.
“Θα μας λείψει πολύ”, ανέφερε ο Γιάννης Βασιλείου.
Ιράν: Στη Νέα Υόρκη ο Αραγτσί για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
08:51
Φθιώτιδα: Προφυλακίστηκε ο 46χρονος που χαστούκισε 10χρονο και τον απείλησε με σουγιά
08:44
Το νέο CUPRA Raval στην Ελλάδα με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τιμή
08:40
Ηράκλειο: Αφαιρέθηκε κάλτσα από το στομάχι 14χρονου ΑμεΑ
08:31