ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Παντελίδη: Εξιτήριο για τη συνοδηγό, στην εντατική η δεύτερη συνεπιβάτης

Τροχαίο Παντελίδη: Εξιτήριο για τη συνοδηγό, στην εντατική η δεύτερη συνεπιβάτης
Τα κορίτσια που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη Facebook

Εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό πήρε την Τετάρτη η 21χρονη συνοδηγός του Παντελή Παντελίδη, στο μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στον ώμο και το χέρι και από σήμερα συνεχίζει την ανάρρωσή της στο σπίτι.

Στο νοσοκομείο παραμένει η 30χρονη φίλη της Μίνα Αρναούτη, η οποία νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας, καθώς τραυματίστηκε πολύ βαριά στο τροχαίο δυστύχημα της περασμένης Πέμπτης.

Η 30χρονη, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος και φορούσε ζώνη ασφαλείας, υποβλήθηκε σε θωρακοχειρουργική επέμβαση καθώς είχε τραυματιστεί όλος ο θωρακικός κλωβός, ενώ φέρει και βαρύ ανοιχτό μηριαίο κάταγμα.

Πάντως η Φρόσω Κυριάκου εξακολουθεί να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ. Παρ όλη την κατάστασή της κατάφερε να δώσει μια πρώτη κατάθεση στις αστυνομικές αρχές που διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος, στην οποία είπε ότι η ίδια αλλά και ο Παντελίδης, δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας, ενώ δεν θυμόταν το αυτοκίνητο να έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με όσα είπε, την ώρα της πρόσκρουσης το χέρι του Παντελή Παντελίδη μπλέκεται στα σίδερα και τον ιμάντα της ζώνης. "Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι η Μυρσίνη να φωνάζει βοήθεια", είπε στην αστυνομία.

Την ίδια ώρα οι πραγματογνώμονες που έχει ορίσει η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τις έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα, ενώ ο πραγματογνώμονας της οικογένειας, που βρέθηκε στο σημείο και εξέτασε τα στοιχεία, ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν από την πρόσκρουση.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το τροχαίο οφείλεται σε λάθος χειρισμό του τραγουδιστή στην μοιραία στροφή στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν το δυστύχημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ