ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεψαν τα τραγούδια του Παντελίδη

Έκλεψαν τα τραγούδια του Παντελίδη

Λίγες μόνο ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, επιτήδειοι “χάκαραν” τους λογαριασμούς του και έκλεψαν ακόμα και ακυκλοφόρητα τραγούδια του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη μόνο από τον επίσημο λογαριασμό του τραγουδιστή «έκλεψαν» 200.000 ευρώ, αφού τόσο υπολογίζονται τα έσοδα από τις διαφημίσεις.

Η οικογένεια του Παντελίδη έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων στην οποία περιγράφουν με λεπτομέρειες τα γεγονότα που εξελίχθηκαν μόλις λίγες ώρες μετά τον θάνατο του γνωστού τραγουδιστή.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, την επόμενη μέρα του θανάτου, άγνωστοι απέκτησαν πρόσβαση στους ηλεκτρονικούς του λογαριασμούς, κλέβοντας, έτσι, την πνευματική ιδιοκτησία του τραγουδιστή.

Οι δράστες «έσπασαν» τους λογαριασμούς του Παντελίδη σε youtube και icloud καταφέρνοντας να αποκτήσουν πρόσβαση ακόμα και σε αδημοσίευτα τραγούδια του.

Το ίδιο συνέβη και με τους λογαριασμούς που διατηρούσε στο Facebook. Η οικογένεια καταγγέλλει ότι στενός φίλος του Παντελίδη, που είχε τους κωδικούς των λογαριασμών, επιχείρησε να μπει στην επίσημη σελίδα του προκειμένου να γράψει ένα ευχαριστήριο μήνυμα στους χιλιάδες θαυμαστές του τραγουδιστή που έσπευσαν να στείλουν ένα συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια. Τότε έκπληκτος ανακάλυψε ότι η σελίδα είχε καταργηθεί!

Δείτε εδώ τι αναφέρει η οικογένεια του Παντελίδη στη μήνυση που κατέθεσε

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν ο «αγαπημένος των social media» καθώς ήταν ο πρώτος Έλληνας τραγουδιστής που «γεννήθηκε» μέσα από το διαδίκτυο.

Έτσι, την ημέρα που σημειώθηκε το τροχαίο στο οποίο πέθανε ο Παντελής Παντελίδης, «γκρεμίστηκε» το διαδίκτυο, αφού οι επισκέψεις στα sites σημείωσαν νέο ρεκόρ, «κλέβοντας» την πρωτιά που μέχρι εκείνη την ημέρα κατείχε το δημοψήφισμα του καλοκαιριού, μέσα στη «δίνη» και των capital controls.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των μετρήσεων από την Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ), την ημέρα του θανάτου του Παντελή Παντελίδη καταγράφηκαν 13.007.968 «χτυπήματα», καταρρίπτοντας το ρεκόρ του δημοψηφίσματος του περασμένου Ιουλίου που είχε καταγράψει 12.285.506 κλικς.

Δείτε εδώ πόσα "κλικς" είχαν τα τραγούδια του Παντελίδη στο youtube

ΔΗΜΟΦΙΛΗ