ΕΛΛΑΔΑ

«Με ενοχλούσαν οι δυνατές φωνές του. Είναι παιδί που δεν καθόταν ήσυχο.»

«Με ενοχλούσαν οι δυνατές φωνές του. Είναι παιδί που δεν καθόταν ήσυχο.»

«Με ενοχλούσαν οι δυνατές φωνές του. Είναι παιδί που δεν καθόταν ήσυχο.Όλο φασαρία έκανε στο σπίτι. Και δεν με ενοχλούσε μόνο αυτό αλλά εγώ θα παντρευόμουν τη μητέρα του και δεν μου άρεσε καθόλου που είχε δυο παιδιά από άλλο άντρα».

Αυτή είναι η εξήγηση που έδωσε στους αστυνομικούς ο δράστης της Αλεξανδρούπολης που ξυλοκόπησε τόσο άσχημα το παιδάκι της συντρόφου του που τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Οι αστυνομικοί τον άκουγαν να ψελλίζει φρικτές δικαιολογίες ότι δήθεν οι φωνές και το παιχνίδι του πεντάχρονου τον έφτασαν στο σημείο να αρχίζει να χτυπά με σκουπόξυλο το παιδί και μετά να το πετάξει με δύναμη στο πάτωμα.

Μπροστά στον ξυλοδαρμό ήταν κάθε φορά και η μητέρα του παιδιού η οποία στις αρχές δικαιολογούσε το σύντροφό της λέγοντας ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών και για αυτό είχε τέτοια σκληρή στάση.

Δεν ήταν όμως μόνο το πεντάχρονο αγοράκι που έζησε τη φρίκη. Ήταν και το μόλις τριών ετών αδελφάκι του το οποίο επίσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς φαίνεται ότι ο δράστης το έκαιγε σε όλο του το σώμα, το πιθανότερο με τον αναπτήρα του, ενώ εδώ και 20 ημέρες όλοι άκουγαν τα δυο παιδιά να υποφέρουν και τη μητέρα τους να μην αντιδρά καθόλου, όμως δεν ειδοποίησε κανένας την αστυνομία και ο βασανισμός των δυο παιδιών σταμάτησε όταν ο πεντάχρονος μεταφέρθηκε μετά από άγριο ξυλοδαρμό στο νοσοκομείο από την ίδια του τη μητέρα, η οποία όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς το πήγε στο νοσοκομείο γιατί πίστευε ότι είχε πεθάνει και δεν ήθελε να μπλέξει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ