Πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016
Αρχικά βελτιωμένος θα είναι τη Δευτέρα ο καιρός αλλά από το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά.
Βαθμιαία θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι από τα δυτικά κάτι που θα επιφέρει μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν θα έχει η Αττική και το μεσημέρι - απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια.
Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου.
Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη ενώ βαθμιαία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 16 βαθμούς Κέλσίου.
Αιγαίο: Πέντε παραβάσεις και τρεις παραβιάσεις την Πέμπτη από τουρκικά αεροσκάφη
19:43
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Συνάντηση με Μητσοτάκη και Μίραν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας
19:35
Επιστροφή ενοικίου: Νέες πληρωμές σε επιπλέον 6,7 χιλιάδες δικαιούχους
19:32
«Η Κύπρος προσβλέπει στην ένταξή της στη ζώνη Σένγκεν το 2026», δήλωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης
19:24