ΕΛΛΑΔΑ

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ έλαβε η Μίνα Αρναούτη, συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ έλαβε η Μίνα Αρναούτη, συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη

Εξιτήριο έλαβε η Μίνα Αρναούτη από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έπειτα από έξι εβδομάδες νοσηλείας, όπου βρισκόταν διασωληνωμένη και σε καταστολή.

Η 30χρονη κοπέλα φαίνεται πως έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της, ενώ έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και επανέρχεται η μνήμη της. Η συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον δημοφιλή τραγουδιστή, νοσηλεύεται πλέον στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί αισθητά και έχει βγει από την καταστολή στην οποία την κρατούσαν οι γιατροί μέχρι σήμερα.

Η Μίνα Αρναούτη παραμένει σε υποστήριξη της αναπνευστικής της λειτουργίας αλλά με πιο ήπια μορφή. Στο πλευρό της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι δικοί της άνθρωποι, ενώ η μητέρα της δηλώνει αισιόδοξη για την κατάσταση της υγείας της κόρης της.

Παραιτήθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη

Στο μεταξύ, νέα τροπή στην υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη, συνιστά η παραίτηση του δικηγόρου που εκπροσωπούσε την οικογένεια του τραγουδιστή.

Ο ίδιος φαίνεται να παράδωσε στην οικογένεια όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία τα οποία είχε συγκεντρώσει μέχρι σήμερα, θεωρώντας ότι έκανε ότι μπορούσε για την υπόθεση.

Τα ερωτήματα για τον οδηγό του τζιπ

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece από αστυνομικές πηγές, ο δημοφιλής τραγουδιστής οδηγούσε το τζιπ όταν συνέβη το τροχαίο, κάτι στο οποίο συγκλίνουν και οι μέχρι τώρα μαρτυρικές καταθέσεις, αλλά και οι εργαστηριακές εξετάσεις για εντοπισμό γενετικού υλικού σε χειριστήρια και καθίσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, DNA του Παντελή Παντελίδη εντοπίστηκε στο τιμόνι και τα υπόλοιπα χειριστήρια του οχήματος, όπως και στο κάθισμα του οδηγού.

Ωστόσο, η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει πάρει στα χέρια της τις συγκεκριμένες αναλύσεις, ενώ φαίνεται να υποστηρίζει πως δεν καθόταν ο Παντελίδης στη θέση του οδηγού, αλλά μία από τις κοπέλες που βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης:

Παντελίδης: Τι καθορίζει η απάντηση στο ερώτημα ποιος ήταν οδηγός του τζιπ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ