ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικοί μετέφεραν όπλα μέσα σε κρέατα

Αστυνομικοί μετέφεραν όπλα μέσα σε κρέατα
ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

«Αστυνομικοί μεταφέρουν όπλα για κακοποιούς από τη Κρήτη μέσα σε ασυνόδευτα δέματα με κρέατα».

Αυτή ήταν η πληροφορία που έφτασε στους αδιάφθορους της ελληνικής αστυνομίας για κύκλωμα αστυνομικών που προμήθευαν την ελληνική μαφία με όπλα.

Η έρευνα άρχισε, με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων να φτάνει στη Κρήτη και να εντοπίζει ειδικό φρουρό που υπηρετεί σε υπηρεσία των Χανίων. Την ίδια μέρα διαπίστωσαν ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός έδωσε δυο πιστόλια σε δύο συναδέλφους του που θα επέστρεφαν από την Κρήτη στην Αθήνα με το πλοίο προκειμένου να τα παραδώσουν στον αστυνομικό στην Αθήνα. Ο τελευταίος θα έκανε τη διανομή σε κακοποιούς που είχαν παραγγείλει τα συγκεκριμένα όπλα.

Όπως μάλιστα αποδείχτηκε από την έρευνα τα δυο πιστόλια είχαν παραγγείλει έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού δυο ρωσοπόντιοι κακοποιοί από την περιοχή της Καλλιθέας.

Συνολικά, για την υπόθεση κατηγορούνται τέσσερεις αστυνομικοί από τους οποίους οι δυο υπηρετούν στη Διεύθυνση Αθηνών και οι άλλοι δυο στη Κρήτη.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του ενός αστυνομικού στη Κρήτη βρέθηκαν τέσσερα πιστόλια δυο πολεμικά όπλα κροτίδες γκλοπ γεμιστήρας

Καλάσνικοφ, φυσίγγια και 607 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ