ΕΛΛΑΔΑ

Σε ποια στοιχεία στηρίζεται η υποστηρικτική γραμμή της οικογένειας Παντελή Παντελίδη

Σε ποια στοιχεία στηρίζεται η υποστηρικτική γραμμή της οικογένειας Παντελή Παντελίδη

Πάνω σε δύο βασικά στοιχεία, στηρίζεται η υποστηρικτική γραμμή της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, προκειμένου να δοθεί απάντηση στο ερώτημα που προβληματίζει όλους, για το ποιος οδηγούσε το τζιπ στο μοιραίο δυστύχημα.

Όπως έχει δηλώσει ο νέος εκπρόσωπος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, Χαράλαμπος Λυκούδης, “το μόνο που θέλουμε είναι να μάθουμε την αλήθεια”.

Όπως δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος, το πρώτο στοιχείο είναι ότι ο ακαριαίος θάνατος του τραγουδιστή επήλθε από λαμαρίνα των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων που έπληξε πάνω τη δεξιά πόρτα του συνοδηγού.

Ο δεξιός πλευρικός αερόσακος άνοιξε και φέρει αίμα από τον τραγουδιστή, ωστόσο σύμφωνα με πηγές από την Τροχαία, το αίμα ενδέχεται να βρέθηκε εκεί, καθώς επειδή ο Παντελίδης δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, μπορεί να βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού λόγω της ανατροπής του τζιπ.

Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι DNA της 21χρονης Φρόσως Κυριακού, η οποία μέχρι τώρα φέρεται να ήταν συνοδηγός, βρέθηκε στην κολώνα του οδηγού (σημείο του αμαξώματος ανάμεσα στα εμπρός και πίσω παράθυρα). Και πάλι, ωστόσο, η Τροχαία δεν δίνει πολλές πιθανότητες στο σενάριο να ήταν εκείνη η οδηγός, αφού ο απεγκλωβισμός της έγινε από την θέση του οδηγού και έτσι είναι πιθανό το DNA της να βρέθηκε εκεί εξαιτίας αυτού.

Πάντως, τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA που βρίσκονται στα χέρια των αξιωματικών της Τροχαίας, έδειξαν ότι στη θέση του οδηγού υπήρχε γενετικό υλικό μόνο του Παντελίδη.

Επιπλέον, η Τροχαία, στα ερωτήματα που εγείρονται για το γεγονός ότι δεν έγινε λήψη δαχτυλικών αποτυπωμάτων από το εσωτερικό του τζιπ, απαντά ότι αν έπεφταν οι ειδικές σκόνες στο εσωτερικό του οχήματος, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει λήψη DNA, που είναι πιο αποδοτική διαδικασία για την προανάκριση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ