ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Βενιζέλο-Παπακωνσταντίνου: «Φωνάζει ο κλέφτης»

ΣΥΡΙΖΑ για Βενιζέλο-Παπακωνσταντίνου: «Φωνάζει ο κλέφτης»

Άμεση απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την καταγγελία που κάνει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο βιβλίο του, πως σημαντικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ του είχαν ζητήσει να δώσει στοιχεία για να τα χρησιμοποιήσουν κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Σε ανακοίνωση του με τίτλο «Φωνάζει ο κλέφτης» ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στους δύο πρώην υπουργούς αναφέροντας πως «τα δύο πιο αναξιόπιστα πρόσωπα της υπόθεσης "λίστα Λαγκάρντ", ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο κ. Βενιζέλος, εξακολουθούν να χρωστάνε μια καθαρή απάντηση για το πώς, την ώρα που φόρτωναν τεράστια βάρη στους Έλληνες πολίτες, εξαφάνιζαν τις λίστες μαύρου χρήματος σε συρτάρια, για να καλύψουν συγγενικά τους πρόσωπα, κολλητούς τους φίλους και πολιτικούς τους συνεργάτες. Αντί για αυτό, προσπαθούν να βγάλουν λάδι ο καθένας τον εαυτό του, κόβοντας και ράβοντας σενάρια συνωμοσίας. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Nωρίτερα είχαμε αντίδραση και του Ευάγγελου Βενιζέλου για το ίδιο ζήτημα ο οποίος έκανε λόγο για «μεθόδους μαφίας» από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βενιζέλου:

«Αυτή την περίοδο διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας ένας αδίστακτος πυρήνας τυχοδιωκτών που επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν μεθόδους μαφίας για να αντιμετωπίσουν αυτόν που θεωρούν δύσκολο αντίπαλο. Το προσπάθησαν και έσπασαν τα μούτρα τους γιατί η αλήθεια εκδικείται. Αν όμως το κόστος σε προσωπικό επίπεδο είναι η αηδία, σε εθνικό επίπεδο είναι η ταπείνωση. Γιαυτό πρέπει να φύγουν το ταχύτερο».

Διαβάστε ακόμα:

Παπακωνσταντίνου: Ο ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε τον Βενιζέλο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ