ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ΠΑΜΕ - αγροτών στην Ομόνοια (vid+pics)

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ΠΑΜΕ - αγροτών στην Ομόνοια (vid+pics)
CNN Greece

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ του Σαββάτου, χωρίς εντάσεις και επεισόδια, η ογκώδης συγκέντρωση μελών του ΠΑΜΕ και αγροτών που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ομονοίας. 

Περίπου 5000 άτομα, μέλη του ΠΑΜΕ και αγρότες από όλα τα μπλόκα ανά την Ελλάδα, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το απόγευμα στην πλατεία Ομονοίας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο που θα τεθούν σε ψηφοφορία την Κυριακή στη Βουλή.

omonoia

Ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας

Η αστυνομία έκλεισε από νωρίς τις οδούς Πανεπιστήμιου, Σταδίου, Αμαλίας Β. Σοφίας και την Πειραιώς προς το ύψος της Ομόνοιας, ωστόσο η κυκλοφορία αποκαθίσταται σταδιακά.

nkl

nkl2

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε νωρίτερα: «Εργατιά, αγροτιά μια φωνή, μια γροθιά. Αυτό το σύνθημα υλοποιείται σήμερα, αυτές τις μέρες στην Αθήνα που περνούν τα αντιλαϊκά μέτρα-λαιμητόμοι. Η κοινωνική συμμαχία εργατών, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων των πόλεων είναι η μόνη διέξοδος με κατεύθυνση ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα, ενάντια σε αυτή τη σαπίλα γύρω μας».

nkl3
nkl4

ΔΗΜΟΦΙΛΗ