Νεμέα: Γονείς έδεσαν το παιδί τους πισθάγκωνα γιατί ήταν άτακτο
Δεμένο πισθάγκωνα σε καρέκλα βρήκαν ένα τρίχρονο αγοράκι σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Νεμέα οι αστυνομικοί.
Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι μετά από καταγγελίες των γειτόνων που άκουγαν το παιδί να κλαίει.
Οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν σε μια αποθήκη, στον δρόμο Νεμέας – Σκοτεινής, την οποία -όπως διαπιστώθηκε- η νεαρή γυναίκα, η οποία είναι από τη Βουλγαρία, χρησιμοποιούσε για κατοικία.
Το θέαμα που αντίκρυσαν ήταν αποτρόπαιο. Ένα μικρό παιδί, ένα τρίχρονο αγοράκι ήταν δεμένο σε καρέκλα και λερωμένο μέσα σε μια αποθήκη.
Η αστυνομία εντόπισε στο Ναύπλιο την 23χρονη, όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ μαζί με τα άλλα δύο παιδιά της, ένα 2 ετών κι ένα βρέφος οκτώ μηνών, και την συνέλαβε. Και τα τρία παιδιά με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου παραλήφθηκαν από το Χαμόγελο του Παιδιού και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα.
Ο πατέρας των παιδιών δεν εντοπίστηκε καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό. Η 23χρονη οδηγήθηκε αυθημερόν στον εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου, ο οποίος της άσκησε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και την άφησε ελεύθερη, ενώ η υπόθεση θα οδηγηθεί σε τακτική ανάκριση.
Εντυπωσιακή κατεδάφιση γέφυρας με εκρηκτικά στην Ιταλία - Κατέρρευσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα
13:52
Υπόθεση Βαλυράκη: Καταθέτουμε έφεση - Επιδεικτικά χαριστική η αθωωτική απόφαση
13:42
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ανακοίνωσε αύξηση του επιδόματος θέρμανσης κατά 30%
13:33
Κατ’ οίκον φροντίδα: Πώς η τεχνολογία αλλάζει την αναζήτηση επαγγελματιών υγείας
13:30