Μίνι καύσωνας από Δευτέρα με άλμα επτά βαθμών Κελσίου

Αν οι 27 βαθμοί Κελσίου, που προβλέπονται για το μεσημέρι της αυριανής Κυριακής, σας ακούγονται πολλοί για τα δεδομένα της εποχής, αυτό που ακολουθεί από τη μεθαυριανή Δευτέρα και για τις επόμενες τέσσερις ημέρες θα δοκιμάσει σίγουρα τις αντοχές σας.
Ξεκινώντας η εβδομάδα, το μεσημέρι της Δευτέρας, η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα είναι κατά επτά βαθμούς Κελσίου υψηλότερη συγκριτικά με την Κυριακή, κάτι που σημαίνει ότι θερμόμετρο θα δείξει 34 βαθμούς.
Ανάλογη θα είναι η κατάσταση και τα μεσημέρια της Τρίτης (34 βαθμοί Κελσίου), Τετάρτης (33 βαθμοί Κελσίου) και Πέμπτης (34 βαθμοί Κελσίου).
Ενδεικτικό είναι ότι ακόμα και τις βραδινές ώρες (21:00), η θερμοκρασία θα είναι σταθερά πάνω από τους 25 βαθμούς.

ΕΛΛΑΔΑ
Τελευταία μέρα σήμερα για τις αιτήσεις των παιδικών κατασκηνώσεων - Στις 10/6 τα αποτελέσματα
03:00
ΧΡΗΜΑ
Αναδρομικές αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους: Ποιοι θα δουν διαφορά στους μισθούς τους
02:00
ΕΛΛΑΔΑ
Προσωπικός Αριθμός: Πότε κάνει «πρεμιέρα» η πλατφόρμα
01:00
ΧΡΗΜΑ
Αγίου Πνεύματος 2025: Ποιοι εργαζόμενοι δεν δουλεύουν
00:30
ΚΟΣΜΟΣ