ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτοποιήθηκε το θύμα των Εξαρχείων - Τι εκτιμούν οι Aρχές

Ταυτοποιήθηκε το θύμα των Εξαρχείων - Τι εκτιμούν οι Aρχές
EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Ένας παλιός γνώριμος της αστυνομίας για ναρκωτικά, βίαιες επιθέσεις και σωρεία άλλων αδικημάτων ήταν το θύμα της δολοφονικής επίθεσης της Τρίτης στα Εξάρχεια.

Το θύμα ταυτοποιήθηκε από την έρευνα που διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής με κλιμάκιό της να βρίσκεται στο σπίτι του το βράδυ και να κάνει έρευνα.

Οι αρχές νωρίτερα είχαν καταφέρει με το κλειδί που είχε πάνω του να εντοπίσουν το διαμέρισμα.

Πρόκειται για έναν 36χρονο αραβικής καταγωγής, Αιγύπτιο, ο οποίος είχε συλληφθεί πέντε φορές στο παρελθόν.

image

Πηγή: CNN Greece

Το κίνητρο ωστόσο της δολοφονίας παραμένει αδιευκρίνιστο με τις κύριες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι πρόκειται πιθανότατα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που σχετίζονται μάλλον με ναρκωτικά αλλά από την αστυνομία να εξετάζεται και το ενδεχόμενο το θύμα να είναι το ίδιο πρόσωπο για το οποίο έχουν γίνει αναφορές από τον χώρο των αντιεξουσιαστών, μέσω ιστοσελίδων στο διαδίκτυο, για αιματηρές επιθέσεις στα Εξάρχεια.

Η επίθεση έγινε στις 11.30 το πρωί στον πεζόδρομο της οδού Θεμιστοκλέους 88, από δύο άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Πυροβόλησαν το θύμα τους με πιστόλι, με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο σφαίρες στο κεφάλι - έχοντας μόλις είχε βγει από το διαμέρισμα που έμενε στην οδό Ερεσού - και να αφήσει την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ