Απεργίες σε τρένα και προαστιακό
Ακινητοποιημένοι από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και για 24 ώρες οι συρμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου και των τρένων, καθώς όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ακυρώνονται όλα τα δρομολόγια εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που προκήρυξε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (Μηχανοδηγοί).
Δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, του προαστιακού της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε τα δρομολόγια του μετρό προς το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".
Οι επιβάτες που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν το συγκεκριμένο 24ωρο και έχουν αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδίου». Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.
Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί τον τηλεφωνικό αριθμό 14511 ή να ενημερώνεται από τις ανακοινώσεις της εταιρίας στην ιστοσελίδα www.trainose.gr.
Τραμπ σε Ιράν: Απαιτώ αποζημίωση για τους νεκρούς σε μάχες και διαδηλώσεις
20:23
Νεκρός ανασύρθηκε 56χρονος τουρίστας από θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής
20:12
Σε ύφεση οι φωτιές σε Γαστούνη και Κοττέικα στην Ηλεία
20:02
Επιχείρηση απεγκλωβισμού μοτοσυκλετιστή που έπεσε σε γκρεμό στην Άρτα
19:53