ΕΛΛΑΔΑ

Ανασύρθηκε νεκρός οδηγός ύστερα από φωτιά στο αυτοκίνητό του

Ανασύρθηκε νεκρός οδηγός ύστερα  από φωτιά στο αυτοκίνητό του
CNN Greece

(upd) Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η σύζυγος του εκδότη δέχθηκε τηλεφώνημα από την Τρoχαία με το οποίο ενημερώθηκε ότι ο σύζυγός της είχε εμπλακεί σε δυστύχημα και έπρεπε να μεταβεί στο νοσoκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Με διακριτικότητα, οι αξιωματικοί της τροχαίας, την ρώτησαν αν κάποιος άλλος, εκτός από την ίδια οδηγεί το αυτοκίνητο. Εκείνη επιβεβαίωσε ότι το οδηγούσε μόνο ο σύζυγός της. 

Επί τόπου βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος εκβιαστών και του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.

Nωρίτερα

Απανθρακωμένος βρέθηκε άνδρας στο αυτοκίνητό του, στην Αττική οδό, στο ύψος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. To δυστύχημα θεωρείται εξαιρετικά μυστηριώδες, καθώς η πινακίδα του αυτοκινήτου αντιστοιχεί σε ιδιοκτήτη από τον εκδοτικό χώρο, το όνομα του οποίου είχε προσφάτως πρωταγωνιστήσει σε ηχηρή υπόθεση εκβιασμών. Επίσης, στο σημείο του δυστυχήματος βρίσκεται αυτήν τη στιγμή κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών. Όλες οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν με βεβαιότητα ότι πριν από την πυρκαγιά δεν προηγήθηκε σύγκρουση, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο το μυστήριο. Ήδη, το CNN Greece είναι σε θέση να γνωρίζει το όνομα του εκδότη, όμως, δεν το δημοσιεύει για λόγους αρχών και δεοντολογίας, καθώς πρόκειται για θάνατο, έως ότου υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Πρόκειται για αυτοκίνητο μάρκας Porsche Cayenne. Aκόμη δεν είναι γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς. Η αστυνομία θεωρεί ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

kayen2

Πηγη: CNN Greece

Οι πινακίδες κυκλοφορίας δείχνουν ότι το ΙΧ ανήκει στη σύζυγο του εκδότη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ