ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή νεαρή γυναίκα σε κατάσβεση πυρκαγιάς. Ένας σοβαρά τραυματίας στο Νοσοκομείο.

Νεκρή νεαρή γυναίκα σε κατάσβεση πυρκαγιάς. Ένας σοβαρά τραυματίας στο Νοσοκομείο.
Ο χώρος στον οποίο εκδηλώθηκε η πυρκαγιά CNN Greece/Λευτέρης Σουχάιμπ

Νεκρή εντόπισαν οι Πυροσβέστες, τα ξημερώματα της Τρίτης, νεαρή γυναίκα, μετα την κατάσβεση φωτιάς στο διαμέρισμα, στο οποίο διέμενε. Με σοβαρά εγκαύματα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ένας ακόμα ένοικος του διαμερίσματος. Τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν προσδιορισθεί.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε στη 01.14 τα ξημερώματα της Τρίτης, για πυρκαγιά σε ισόγειο εστιατόριο στην οδό Μενάνδρου 24 στο κέντρο της Αθήνας. Συμφωνα με πληροφορίες, το εστιατόριο είναι ιδιοκτησίας ομογενών από την Αρμενία οι οποίοι διέμεναν σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πληρώματα περιπολικών και κλήθηκε η Πυροσβεστική. Αστυνομικοί απομάκρυναν από το διαμέρισμα τις δύο απο τις τρεις κόρες της οικογένειας, ηλικίας 20 και 5 ετών, καθώς και τη μητέρα. Σε χώρο του διαμερίσματος, εντόπισαν τη 16χρονη ενώ με ρούχα από το διαμέρισμα, την έντυσαν πρόχειρα και με περιπολικό τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ωστόσο ο θάνατος της. Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κινητικά προβλήματα και δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Αμέσως μετά έφτασε η Πυροσβεστική και απομάκρυνε τον 50χρονο πατέρα της οικογένειας. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας διακομίστηκαν σε Νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις.

Τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της φωτιάς, δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο χώρο οι ιδιοκτήτες του ισογειου εστιατορίου, διατηρούσαν παράλληλα και αποθηκευτικό χώρο.

Η ιστορία του 50χρονου πατέρα συγκλονίζει καθώς είχε πιάσει φωτιά το μαγαζί του και παλιότερα ενώ είχε καεί ξανά στο προσωπο από τη μια μεριά όπως συνέβη και χθες.

Δυστυχώς η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και τη δευτερη φορά που έπιασε φωτιά το κατάστημα έχασε το ίδιο του το παιδί. Σε ίδια κατάσταση με εγκαύματα στο νοσοκομείο είναι και η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού.

Προανάκριση για τον προσδιορισμό της αιτίας εκδήλωσης της φωτιάς διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου της νεαρής κοπέλας, αναμένεται να προσδιορισθούν με τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής στη σορό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ