«Δεν άντεξα τις κοροϊδίες», είπε ο 16χρονος στους αστυνομικούς
Στο χωριό τον φώναζαν με το παρατσούκλι «γκαγκά». Δεν μπορούσε να τρέξει όπως τα υπόλοιπα παιδιά του χωριού, γιατί ήταν πιο ευτραφής, ενώ η ομιλία του ήταν πιο αργή και τα υπόλοιπα παιδιά συχνά το σχολίαζαν αρνητικά.
Όπως είπε στους αστυνομικούς ο νεαρός μαθητής που σκότωσε τον φίλο του, δεν άντεξε όταν άκουσε και τη φράση «ο πατέρας σου δεν είναι άξιος για να πάρει μεγαλύτερο και καλύτερο τρακτέρ».
Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ποτέ το παιδί δεν είχε πει τίποτα στους γονείς του για τα όσα τον ενοχλούσαν, για το θυμό και την ένταση που είχε μέσα του.
Επίσης στους αστυνομικούς ξεκαθάρισε, ότι δεν το είχε σχεδιάσει και χρησιμοποίησε τη λέξη «τσιγκλούσε» για να περιγράψει πως το θύμα στη διαδρομή για να επιστρέψουν σπίτια τους το μοιραίο βράδυ, δεν σταματούσε να του λέει διάφορα πράγματα για τον ίδιο και την οικογένεια του.
Διαβάστε ακόμη:
Ανθρωποκτονία ο θάνατος του 14χρονου στη Θεσσαλονίκη
Νεκρός βρέθηκε 14χρονος μαθητής στη Θεσσαλονίκη
Σοκάρει η ομολογία του 16χρονου για το έγκλημα στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης
Βενεζουέλα: Ψάχνουν στα συντρίμμια για επιζώντες - 235 νεκροί και πάνω από 40.000 αγνοούμενοι
07:22
«Η λειψυδρία δεν αφορά μόνο το καλοκαίρι»: Τι λένε ειδικοί και τι ζητούν δήμαρχοι των νησιών
07:20
Τα παζάρια Ερντογάν, τα «δώρα» Τραμπ και ο γρίφος των F-35
07:10
Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά - Άνοδος της θερμοκρασίας
07:00