ΕΛΛΑΔΑ

Αναστολή πληρωμής εισφορών στον ΟΓΑ ζητούν οι αγρότες της Αρκαδίας

Αναστολή πληρωμής εισφορών στον ΟΓΑ ζητούν οι αγρότες της Αρκαδίας
Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής εξηγεί στον υφυπουργό Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας τις συνέπειες από τη θεομηνία που έπληξε την Αρκαδία σε φωτογραφία που δημοσιοποίησε ο δήμος Τρίπολης, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 tripolis.gr

Σε απόγνωση βρίσκονται οι αγρότες της Αρκαδίας που υπέστησαν ζημιές από την θεομηνία του περασμένου Σαββάτου και ζητούν να βοηθηθούν προκειμένου να σταθούν στα πόδια τους.

Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης το βράδυ της Δευτέρας, εκπρόσωποι των αγροτών περιέγραψαν με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση που βιώνουν και μίλησαν για τεράστιες ζημιές που έχουν υποστεί οι καλλιέργειες τους.

Επιπλέον, ζήτησαν να ρυθμιστούν τα δημοτικά τέλη από το δημοτικό συμβούλιο και την παρέμβαση του δημάρχου, ώστε οι πληρωμές εισφορών του ΟΓΑ που λήγουν την προσεχή Παρασκευή να πάνε για κάποιο χρονικό διάστημα πίσω και να υπάρξει αναστολή φόρων για τους πληγέντες.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Παυλής απάντησε πως το αίτημα αυτό υποβλήθηκε σήμερα στο κυβερνητικό κλιμάκιο που επισκέφθηκε υπό τον υφυπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα την Αρκαδία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ