ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε ένα από τα δύο αγνοούμενα κορίτσια

Βρέθηκε ένα από τα δύο αγνοούμενα κορίτσια

Το μεσημέρι της Τρίτης επέστρεψε σώο στο σπίτι του το ένα από τα δύο κορίτσια που αγνοούνταν από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, ενώ οι αρχές εξακολουθούν να αναζητούν την αδελφή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κορίτσι που επέστρεψε στο σπίτι, η 11χρονη Άννα, δεν είναι σε θέση να πει ακόμη που ήταν ή που βρίσκεται η αδελφή της. Το μόνο που είπε είναι ότι όσο διάστημα είχαν χαθεί τα ίχνη της ήταν με κάποιον φίλο της.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστεί και το δεύτερο κορίτσι, η 14χρονη Ειρήνη, που εκτιμάται ότι βρίσκεται κι εκείνη με κάποιον φίλο της. Στις έρευνες μετέχει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος, καθώς και οι δύο κοπέλες έκαναν αναρτήσεις στο facebook από την εξαφάνισή τους και μετά.

Σημειώνεται ότι έχει εκδοθεί και Αmber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού για τη 14χρονη Ειρήνη και την 11χρονη αδερφή της Άννα που εξαφανίστηκαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (25/06/2016) από την πλατεία Αττικής στο κέντρο της Αθήνας.

Όποιος έχει κάποια πληροφορία, για την 14χρονη Ειρήνη που εξακολουθεί να αγνοείται μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ