ΕΛΛΑΔΑ

Τα κόλπα του μέντιουμ που ξάφριζε λεφτά "προβλέποντας"... ασθένειες

Τα κόλπα του μέντιουμ που ξάφριζε λεφτά "προβλέποντας"... ασθένειες
φωτο αρχείου (EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Οι άγνωστες λεπτομέρειες της καλοκουρδισμένης επιχείρησης που είχε στήσει το δήθεν "μέντιουμ" που έρχονται στη δημοσιότητα δείχνουν ποσό αδίστακτη ήταν η γυναίκα που για να αρπάξει χρήματα από τα θύματα της έφτανε στο σημείο να υποστηρίζει ότι μπορεί να προβλέψει ακόμα και ασθένειες.

Το μόλις 44 ετών μέντιουμ είχε δήθεν προβλέψει ότι ο σύζυγος μιας πελάτισσάς της θα πάθαινε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και μάλιστα της είχε πει και συγκεκριμένη ημερομηνία, 13 Ιουνίου. Και αφού η πελάτισσα της έδωσε ένα αρκετά μεγάλο ποσό το μέντιουμ της είπε "θα στείλω στον συνεργάτη μου στην Τουρκία όλα τα δεδομένα και μην ανησυχείς θα προλάβουμε το ατύχημα".

Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει στους αστυνομικούς του τμήματος οικονομικών εγκλημάτων της ασφαλείας Αττικής η πελάτισσα του μέντιουμ, είχε αρχικά φτάσει στο σημείο η κατηγορούμενη να της πει ακόμη και ότι η κόρη της θα αρρωστήσει πολύ σοβαρά από σκλήρυνση πλάκας και ότι το μέντιουμ μπορούσε να το προλάβει θύμα έβαζε κανονικά σε αριθμό λογαριασμού συνολικά 52.000 ευρώ. Όπως αποκαλύφθηκε μάλιστα ο λογαριασμός αυτός ανήκει σε μάντρα αυτοκινήτων από την οποία το μέντιουμ είχε αγοράσει ένα αυτοκίνητο.

Το ΣΔΟΕ θα αναλάβει τώρα να ερευνήσει τους λογαριασμούς από τα τρία βιβλιάρια τραπέζης που βρέθηκαν στο σπίτι της κατηγορούμενης. Όσο για το τι είπε στους αστυνομικούς όταν συνελήφθη; " τη δουλειά μου έκανα..." τους είπε και συνέχισε να υποστηρίζει ότι έχει συνεργάτη στην Κωνσταντινούπολη με τον οποίο βοηθούσαν με διαφορά λιβάνια και μαντζούνια έναντι αδράς αμοιβής γυναίκες και άνδρες με διαφορά προβλήματα.

Πάντως αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση μονολογούσε χθες την ώρα που συντασσόταν η δικογραφία για το ποσό παράξενο είναι αυτά τα μέντιουμ να μπορούν να λύσουν τόσα προβλήματα και να μην μπορούν να προβλέψουν τον σύντομα θα φορέσουν χειροπέδες..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ