ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία σε ΟΣΕ και Προαστιακό μέχρι και την Τρίτη

Απεργία σε ΟΣΕ και Προαστιακό μέχρι και την Τρίτη
Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για όσους χρησιμοποιούν Προαστιακό ή τρένα EURONINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ακινητοποιημένα παραμένουν τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος από την Παρασκευή 8 Ιουλίου έως και την ερχόμενη Τρίτη, 12/7, όπως αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για συνέχιση των κινητοποιήσεων τους.

Συνεπώς δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος και των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως.

Κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδίου».

Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.

Τις απεργιακές κινητοποιήσεις πραγματοποιούν, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (Π.Ε.Π.Ε.) και η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Π.Ε.Π.ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

Τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης και Πανελλήνια Ενωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση των δύο εταιρειών του ομίλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ και ζητούν υπογραφή ΣΣΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ