«Πεδίο μάχης» και πάλι τα Εξάρχεια -Τραυματίστηκαν αστυνομικοί
Για άλλη μια νύχτα η περιοχή των Εξαρχείων μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Η Πατησίων παράμεινε κλειστή για ώρες με τους αντιεξουσιαστές να πετούν μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες στους αστυνομικούς, τραυματίζοντας μάλιστα 3 από αυτούς που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Τα επεισόδια άρχισαν μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα με τους κουκουλοφόρους στο γνωστό πια παιχνίδι τους, να κρύβονται στο Πολυτεχνείο και να χρησιμοποιούν για μία ακόμα φορά τον πανεπιστημιακό χώρο ως ορμητήριο.
Έβαλαν φωτιά σε κάδους κατέστρεψαν τέσσερα αυτοκίνητα και μέχρι τα ξημερώματα έκαναν επιθέσεις στις αστυνομικές δυνάμεις είτε με εμπρηστικούς μηχανισμούς είτε με μάρμαρα και πέτρες.
Τα επεισόδια έληξαν τα ξημερώματα της Κυριακής και η περιοχή είχε τη γνωστή εικόνα της εμπόλεμης ζώνης που έχει τα τελευταία Σαββατοκύριακα.
Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης από τη Νάουσα Ημαθίας
14:22
Νεκροί ανασύρθηκαν λουόμενοι σε Σαλαμίνα και Θεσσαλονίκη
14:11
Οριοθετήθηκε η φωτιά σε δασική έκταση στα Σελίνια Σαλαμίνας - «Ήταν μια πολύ δύσκολη πυρκαγιά»
13:59
Σφυροκόπημα της Μόσχας στο Κίεβο - Ουκρανικό χτύπημα σε δύο ρωσικά τάνκερ στη Μαύρη Θάλασσα
13:59