ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση γυναίκας στην Κρήτη

Θρίλερ με την εξαφάνιση γυναίκας στην Κρήτη
Αγωνία για την τύχη της γυναίκας που κάλεσε σε βοήθεια μέσω του αριθμού 112, αλλά δεν πρόλαβε να δώσει στοιχεία για το που βρίσκεται (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην Κρήτη, με την αστυνομία να αναζητά μια γυναίκα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν, και την ίδια να καλεί σε βοήθεια μέσω του Ευρωπαϊκού Αριθμού έκτακτης Ανάγκης.

Το απόγευμα του Σαββάτου, μια γυναίκα επικοινώνησε με τον Ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και μιλώντας σπαστά αγγλικά και κλαίγοντας ζητούσε βοήθεια. Η τηλεφωνική επικοινωνία όμως διεκόπη πριν η γυναίκα καταφέρει να δώσει το στίγμα της ή να δώσει στοιχεία για το τι της συμβαίνει και χρειάζεται βοήθεια.

Μόνο ουσιαστικό στοιχείο που είχαν οι τοπικές αρχές, ήταν το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Η αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία της Χερσονήσου καθώς και ομάδα της ΕΜΑΚ την αναζητούν σε μια μεγάλη περιοχή, μεταξύ Σταλίδας και Μοχού, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Οι αρχές αναζητούν κάποιο στοιχείο για την γυναίκα είτε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε είτε από το γκρουπ με το οποίο βρισκόταν για διακοπές στην Κρήτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ