Για πορνογραφία ανηλίκων κατηγορείται ο Γερμανός που φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια
Για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων καθώς και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, κατηγορείται ο 40χρονος Γερμανός που συνελήφθη στη Σάμο.
Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 40χρονος το τελευταίο δεκαήμερο τουλάχιστον, φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια σε παραλίες της Σάμου, εστιάζοντας σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός τους.
Στην κατοχή του, καθώς και στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε στη Σάμο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία φωτογραφική μηχανή, δύο κάρτες μνήμης και δύο κινητά τηλέφωνα.
ΕΛΛΑΔΑ
Αντιμέτωπος με βαριές ποινές ο σμήναρχος κατάσκοπος - Τα πρόσωπα που έχουν μπει στο κάδρο των Αρχών (vid)
08:10
ΕΛΛΑΔΑ
Στον ανακριτή οι «εγκέφαλοι» του κυκλώματος εμπορίας λαθραίων τσιγάρων - Βαρύ το κατηγορητήριο (vid)
08:01
ΕΛΛΑΔΑ
Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους τρία παιδιά, σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο
07:51
ΕΛΛΑΔΑ
Εκτροπή απορριμματοφόρου στην Περιφερειακή Αιγάλεω - Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός (vid)
07:42
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ