Στα χέρια των αστυνομικών τρεις Αφγανοί για τη δολοφονία στο Ελληνικό
Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται από χθες τρεις Αφγανοί που κατηγορούνται για τη δολοφονία κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ μεταναστών στο χώρο του Ελληνικού.
Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 18, 23 και 37 χρόνων και αποτελούν τον αρχηγό και υπαρχηγό και μέλος συμμορίας που εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί με τουλάχιστον 10 άτομα ακόμα, κυκλοφορούσαν με μαχαίρια ξύλα και ρόπαλα μέσα στο Ελληνικό με σκοπό να πάρουν την ηγεσία και να επιβληθούν ως αρχηγοί στο χώρο.
Όπως αποδείχθηκε την ημέρα της συμπλοκής οι δυο ομάδες των Αφγανών ήρθαν ξανά στα χέρια και βγήκαν και μαχαίρια με αποτέλεσμα να σκοτώσουν με μπουνιές και χτυπήματα στο κεφάλι έναν ανήλικο Αφγανό και να τραυματιστούν δυο ακόμη Αφγανοί.
Οι αστυνομικοί αναζητούν αλλά 12 άτομα που πήραν μέρος στη συμπλοκή και φρόντισαν να εξαφανιστούν αμέσως μόλις οι πρώτοι αστυνομικοί έφτασαν στο ελληνικό.
Χανιά: Θύμα απάτης ανήλικος - Τον έπεισαν να βάλει σε σακούλα χρήματα και κοσμήματα της μητέρας του
12:19
Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ναταλί Μπαγιέ: Το Strange Affair και οι 10 υποψηφιότητες για το Σεζάρ (vid)
12:10
Νέα πυρά ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Πόσο ακόμα ο κ. Μητσοτάκης θα διατηρεί το προσωπικό του ρουσφέτι;
11:59
Hotel news: Όλα τα ξενοδοχειακά νέα από Σαντορίνη, Χαλκιδική, Μεσσηνία, Σπέτσες, Κίμωλο και Κρήτη
11:49