Συναγερμός στην Ηλεία - Εξαφανίστηκαν πατέρας και κόρη
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ηλεία για τον εντοπισμό ενός 68χρονου και της 44χρονης κόρης του, που εξαφανίστηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.
Όπως ανέφερε στην αστυνομία η σύζυγος του 68χρονου και μητέρα της 44χρονης, πατέρας και κόρη πήγαν, με αυτοκίνητο να προσκυνήσουν στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας στην περιοχή Γούβες, κοντά στην κοινότητα των Δουνέικων της Ηλείας. Όμως, η ώρα περνούσε και δεν επέστρεφαν. Έτσι αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, τον 68χρονο και την 44χρονη είδε για τελευταία φορά ένας άνδρας στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, ενώ το γεγονός, ότι πατέρας και κόρη δεν έχουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο δυσχεραίνει τις έρευνες της αστυνομίας.
Η τριμελής οικογένεια διαμένει μόνιμα στην περιοχή Ίλιον της Αττικής και τις τελευταίες ημέρες είχαν μεταβεί για καλοκαιρινές διακοπές στις Γούβες Δουνέικα.
Δένδιας: Η Τουρκία δεν έχει λόγο να εκνευρίζεται με την άφιξη της φρεγάτας Κίμων (vid)
20:50
Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την παραλαβή της φρεγάτας «Κίμων»
20:44
Επενδύσεις 420 εκατ. ευρώ, νέα τρένα, αυστηρές ρήτρες - Κυρώθηκε η συμφωνία με τη Hellenic Train
20:36
Απάτη high teck: Υπέκλεπταν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό σε πορτ μπαγκάζ
20:27