Ο Μπόρις Τζόνσον στην Ελλάδα για διακοπές
Ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας και πρώην δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον έφτασε την Παρασκευή στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" μαζί με τα δύο παιδιά του.
Παρά τις δηλώσεις του υπέρ του Grexit ο Τζόνσον δεν αντιστάθηκε στις διακοπές στην Ελλάδα. Φτάνοντας στο αεροδρόμιο αν και η φυσιογνωμία του είναι ιδιαίτερα γνωστή επιχείρησε να περάσει απαρατήρητος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr, που δημοσίευσε τη φωτογραφία του Βρετανού ΥΠΕΞ, κατά τη διάρκεια της πτήσης ήταν ιδιαίτερα φιλικός και χαλαρός με τους επιβάτες και το πλήρωμα βγάζοντας μάλιστα μαζί τους αρκετές selfie.

Πηγή: Voria.gr
Ο ΥΠΕΞ της Βρετανίας έφτασε στη χώρα ταξιδεύοντας με την πρωινή πτήση της Easy Jet από το Λονδίνο έχοντας παρέα την κόρη και το γιο του. Παρέλαβε ο ίδιος τις αποσκευές, με την παρουσία του να μη γίνεται καν αντιληπτή από τους υπαλλήλους του αερολιμένα.
Ο πιθανότερος προορισμός που επέλεξε για τις διακοπές του είναι η Χαλκιδική.
Επικίνδυνη η επιμονή του Ισραήλ να αποστρατιωτικοποιηθεί ο νότος της Συρίας λέει ο αλ Σαάρα
22:47
Έρευνες μετά από νέες ανεξήγητες εμφανίσεις drones σε Ιρλανδία και Γαλλία με το βλέμμα στη Ρωσία
22:35
Κακοκαιρία Byron: Στη Μάνδρα το μεγαλύτερο ύψος βροχής του τριημέρου σύμφωνα με το Meteo
22:23
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθήνα - Ανοιχτοί οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο
22:11